2014. december 13., szombat

42.fejezet



Louis összerándul valami nagyon fájdalmas dologtól, és felébred a szurokfekete, száraz álomból, amibe alámerült, hogy most a felszínre bukkanjon, egy szintén sötét, és fájdalmas valóságba.

Mi a lényeg?

A tudatalattija erősen próbál rámutatni valamire, miközben ráébred, hogy elaludt a gardróbban, a padlón; Harry levelét szorítva nyirkos markába. Szédül, és tompa fájdalmat érez a tarkóján, mintha beverte volna, de ötlete sincs, hogy történhetett.

Lepillant a kezében tartott levélre, és a testébe visszatér a megszokott fájdalom. Nem olvassa el újra, mert úgy érzi, a lelke már nem bírná elviselni még egyszer. Ehelyett nagy nehezen talpra kecmereg, míg újra és újra az a három szó bukkan fel az elméjében, és bár olyan, mintha nem is tőle származna a kérdés, lassan folyamatos mantrává olvad össze.

Mi a lényeg? Mi a lényeg?

Őszintén úgy gondolja, már az égvilágon semmit nem tud többé.

Hallja a mobilja halk csengését a másik szobából, és kibotorkál a gardróbból, hogy felvegye, és beleszóljon a kagylóba, számára is idegen hanggal. Betegnek hallatszik, és teljesen legyengültnek. A csontjáig hatoló éhség hangjai a gyomrából a mellkasába szűrődnek, míg úgy nem érzi, a szervezete leáll.

-Louis! –szólítja Zayn, enyhe aggodalommal a hangjában. Louis nyitja a száját, hogy válaszoljon, de a tompa görcs a tarkójában, villámcsapásszerű fájdalommá változik, a torkára forrasztva a szavakat. Szorosan lezárja a szemeit, és liheg.
-Louis? – ismétli Zayn.

- Igen, itt vagyok! Sajnálom…- krákogja, és a hangja most is olyan távoli.

Zayn mélyen beszívja a levegőt, a vonal másik végén: - Csak aggódtam miattad.
-Ne tedd! –válaszolja, és érzi, hogy tehetetlen az ürességgel szemben, ami beborítja.

Mi a lényeg?

- Figyelj, Zayn! Szeretlek. Szeretlek, és te vagy a legjobb barát, akit csak kívánhat az ember. De most mennem kell, rendben? -
-Louis, én….

- Kérlek, ne aggódj! Minden rendben. – Zokogás fojtogatja, és nekidől a falnak, ami mellett áll. – Mennem kell! – Lenyomja a piros gombot, és megszakítja a beszélgetést, mielőtt a barátja folytathatná.


Lenéz a levélre, amit még mindig a kezében szorongat, a szemei újra végigjárják, mielőtt összehajtja, és óvatosan az inge zsebébe teszi. Gondolkodás nélkül a szobájába siet. Az egyetlen dolog, ami kitölti az űrt körülötte,és visszhangzik benne: az utolsó mondat.

Örökké a tiéd…

Szinte bezuhan a fürdőszobába, és a zokogás már rázza a testét. Nem fogja fel, hogy a gyógyszeres szekrényen lévő tükörbe néz, csak mikor az agya feldolgozza, hogy az idegen az üvegen, pontosan azokat a mozdulatokat teszi, mint ő.

A tompa fájdalom egyre nagyobb teret hódít, és a zokogás is feszíti a szemüregét. Nem ismeri fel az elszürkült bőrt, a beesett szemeket, és a bőrét szinte átszúró arccsontokat.
Beleharap az öklébe, mintha ez elég lenne ahhoz, hogy összetört lelkét még egy pillanatra egyben tartsa, majd hirtelen feltépi a kisszekrény ajtaját, és végignéz az ott álló gyógyszeres üvegeken, amik megcsillannak a halvány fényben. Nem gondolja át kétszer, mielőtt leemeli a legelső fiolát. 



Vezet. Őrült sebességgel vezet,a lefelé kanyargó utakon, és pontosan tudja hová tart, még akkor is, ha alig lát át ömlő könnyein. A félelem vele marad, de most annyira izgatott, hogy ez felülír minden más érzést.
Próbálja felidézni az emlékeket, de minden olyan távoli és homályos, amitől csak jobban kínozza a sírás, mint eddig bármikor. Az egész teste remeg, és megszállottan ellenőrzi a tükröket, mintha attól tartana, hogy valaki követi.

Kétszer majdnem kisodródik a kanyarban, mert hisztérikus sírása mellett képtelen fókuszálni a szemeivel. Hányinger is gyötri, és úgy érzi, az bőre annyira viszket, hogy le kellene tépnie. Ez arra ösztönzi, hogy erősebben taposson a gázra.
Reszket, a szája nyitva, csak felszínesen lélegzik, amitől ismét rátör a szédülés. Egy éles jobb kanyar után, elérve az egysávos utat, tudja, hogy megérkezett. Diadalittasan felkiált. A hang furcsa elegye az elkeseredettségnek, és a megkönnyebbülésnek.

A félelem még mindig követi, és azzal fenyeget, hogy eltéríti a szándékától, de Louis berántja a kéziféket, majd kivágja az ajtót, és majdnem kizuhan a magas fűbe.


Még két lépés, mielőtt a térdei megbicsaklanak, és kimennek alóla a lábai. A fűbe kapaszkodva vonszolja magát, kétségbeesett sikolyokkal, sírva.

-Harry! – jajgat fel, és a mellkasa elnehezül, ahogy mászik, és a lábaival rúgja magát, hogy felérjen a dombra, küzdve a pirulák hatásával. – Ha… Harry ---- kérlek…kérlek, Ó, istenem!  Várj még rám!
Körülöleli a derékmagas fű, amin pár napja Gemmával sétált, és érezni akarja a fiút, épp úgy, mint akkor, és tudni, hogy az erőfeszítései nem hiábavalók. Végül a hátára gördül, és zihál, de alig kap levegőt, és az egész világ forogni kezd körülötte.

- Kicsikém! – Küzd, hogy nyitva tartsa a szemeit, és lélegezzen, de egy hirtelen, nyilalló fájdalom szorítja össze a bordáit. A görcsös kín olyan elementáris, hogy elnyomja a gondolatait, míg fuldokolva nyöszörög.
Nem akar elmenni. Nem akar meghalni. Nem ilyen borzasztó kínok között.

De látni akarja a kicsikéjét.

Felkiált, a zokogás a torkára forr, mikor ismerős, mámorító illat tölti be az érzékeit, és a szemei még egyszer kinyílnak, hogy ráfókuszáljanak valamire. Az ereiben melegség árad szét, és egy elcsukló nyikkanás hagyja el a száját: -Har------ˇ----------
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Erős kezek húzzák felfelé, kifelé ebből a zsibbadt valóságból, ahol az idő még áll, és az érzelmek nincsenek jelen.

Még nem.

A nevét hallja valahonnan a távolból, kétségbeesett hangon. Louis, Louis, Louis,Louis, Louis, Louis!

Az erős karok fel-, és kiemelik, mintha épp a vízből mentenének egy fuldoklót, aki lassan áttöri a felszínt.
Nem látja ki az, mert a hirtelen, éles fény elvakítja. Ki ez? Hol vagyok?

Erős neonfény, a penész és cigarettafüst bántó elegye amit érez, és még valami más….

Valami, amit ismer.

-Lo-Louis! – A hang úgy hat rá, mint egy hatalmas pofon, ami kijózanítja az elmét, és arra készteti, hogy mindent átgondoljon újra. – Maradj velem! MARADJ VELEM!

Ez nem pont olyan, amilyennek a mennyországot képzelte, a legkevésbé sem.

Ez annyira valóságos.

Aztán valahogy létrejön az összeköttetés az orra, és az agya között, mintha összeérintenél két drótot, amik már rég nem vezettek áramot. Apró szikrák, aztán a rendszer végre működik. És lát…

Zöldet.


.

30 megjegyzés:

  1. Szia!

    Ez a rész kicsit fájdalmas volt, kicsit furcsa. MOST MI VAN? Louis öngyilkos akart lenni?!
    Ááá, én ezt nem értem! :(

    Nem kérdés, ez a történet FENOMENÁLIS, és Ti is azok vagytok, mert belefogtatok! ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)

      Igen, Louis rájött, hogy az a lényeg, hogy ha Harryvel akar együtt lenni, meg kell halnia.... bevette a bogyókat, kiment oda, ahol elszórták Harry hamvait.....vagy ő azt hitte, ez történik....és haldoklott..... aztán nagy kezek emelték,,,ő azt hitte a mennyországban van, de végül, nagy nehezen kinyitotta a szemeit, és mit látott??? ZÖLDET.... csak azt nem tudjuk, mi történt vele közben, hogy lehet, hogy Harry él, és igaziból hogy van Louis.... azért elég sok kérdés maradt még nyitva:)))

      Törlés
    2. Édes Istenem, Harry él!!!! (Igaz?) Yeeeeeeeeeeeeee :D
      Akkor lehet, hogy Louist Miranda fogva tartotta és beadott neki valamit, hogy azt hogy azt higgye Harry hallott?!
      Jézus, alig várom a folytatás.

      U.i.: Köszönöm a magyarázatot ❤

      Törlés
  2. Istenem Becca, ez valami hihetetlen rész lett. Megannyi érzelem kavarog most bennem, a kétségbeeséstől kezdve a reményig, minden. Csodálatos lett, nagyszerűen lefordítva. Nagyon tetszett, gratulálok.:)) Alig várom a folytatást, hogy kiderüljön, mi lesz Louis-val.
    Puszillak:Judit.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem az én érdemem drága Judit, hanem az íróé, de imádtam fordítani....
      Igen, amin ebben a részben Louis átmegy, az a legkeményebb az össze közül.... rájön, hogy el kell dobnia az életét, hogy Harryvel lehessen.....csak mikor majdnem sikerül, kiderül, hogy Harry még itt van..... de hol van Louis?! Mikor először olvastam, itt kezdtem igazán félni,,,,mert eddig csak bőgtem,,,,de innentől rettegtem! :))

      Törlés
  3. Igen tudom,hogy itt se jelentkeztem,de már egyszer leírtam,hogy mi történt.
    Mondjuk nem mintha pont az én véleményem hiányozna:'DD
    Ez a történet tényleg nem érhet máshogy véget,csak úgy,hogy Lou és Harry újra egymásra találnak és-most nem mondhatom azt,hogy Boldogan élnek míg meg nem halnak mer az fura lenne.---na mindegy a lényeg a lényeg,hogy remélem megérted,hogy mit akarok mondani...xD Mondjuk egy ilyen sötét embert mint én nehéz megérteni xD :'DD
    A lényeg az,hogy ez a történet egyszerűen gyönyörű,és tudom,hogy Százszor fogom újra olvasni.<3 Lélegzetelállító (*.*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, kis betegem..... remélem már gyógyulgatsz!!!

      Hát pedig most kell nekik a legjobban drukkolni, hogy boldogan ÉLJENEK, és meg ne haljanak....egyikük se, ha lehet..... :)))

      Igen, mikor végzünk, mindenki újra fogja olvasni, mert kíváncsi lesz rá, mit nem vett észre, és akkor fogja átlátni az egészet.
      De századszor is imádom, remélem lefordítva is élvezhető:))

      Puszillak, és örülök, hogy megjöttél! :))

      Törlés
  4. NEM NEM NEM NEM!!!! HOGY LEHET ÍGY ABBA HAGYNI?? HMMM?????
    MOST HAGYJATOK, KIKÉSZÜLTEM!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nektek tényleg nem tudok örömöt szerezni??:((((

      Addig akartam eljutni, hogy tudjuk, Harry él....és most ennek sem örülünk????

      Azért szeretlek, ezt te is tudod :) Puszi, sietek a kövivel, de hidd el, nem lesz jobb a helyzet....

      Törlés
  5. Kedves Becca.
    Jelenleg még nem vagyok magamnál ,ezért csak annyit írok amit per pillanat a legfontosabbnak találok .
    Megkaptad a legjobb feleség címet.
    És emelett kapsz még reggel komiba egy hatalmas adag fangörcsöt is tőlem.Szeretlek.Nagyon.KÖSZÖNÖM!!!!!!!
    Egy istennő vagy!És csak az enyém :333
    ~B xoxoxoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm..... ezek szerint kiérdemeltem....

      Várom a fangörcsöt....de még mennyire ;)

      Majdnem csak a tiéd ;)

      Törlés
  6. Kétszer kellett végigolvasnom, hogy értsem...
    De-most, hogy értem- úristen! Nem úgy volt, hogy nem akar meghalani?! Kicsi, kicsi Louis.... Mi a francot képzeltél?! Mi az, hogy beszedsz valami hülye bógyót, hogy meghalj?!


    Amúgy még mindig nagyon ügyesen fordítotok!
    Xoxo:~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)))

      Úgy volt, hogy agyalt a dolgon, hogy mi a lényege az egésznek....és arra jutott, hogy a konklúzió, hogy csak akkor lehet Harryvel, ha utána megy....

      És csak reméljük, hogy nem sikerül neki.....pláne most, hogy Harry itt van...

      Puszi: Becca

      Törlés
  7. Becca Istennő vagy komolyan ahhh ahhh ahhh ahhh ahhh Egymas utan olvastam el A tanítvanyt es a Sinistert komolyan mar en halok meg Harry helyett Louis helyett mindenki helyett, mert ez már kibírhatatlan egyszerűen kikeszülök ettől a sok fangörcstől..HARRY ÉL, Harry ÉL en meg haldoklom
    Elég nehezen éetelmeztem ezt a reszt, de igen jól gondoltam,jól feltételeztem,hogy Harry el es Louis megakart halni,hogy a szerelmevel legyen... Eddig is kérdések kavarogtak a fejemben, de most hat en ebbe belepusztulok... valahol en azért reméltem,hogy Harry nem halt meg, de mi leyz most mi van most hogyan? Ahh
    Nos igen fogalmam sincs,hogy ki írta a Sinistert, de jó úton haladtok,hogy vegezzetek velem

    HARrY ÉL Istenem *-* <3 <3 Köszönjük Becca <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon nehéz a rész, de nem akartam a szépség rovására menni a könnyebb érthetőség kedvéért.... Igen, kérdések tömkelege.... Louis bevette-e a bogyót, ha igen, mikor, ha Harry itt van, hol volt eddig, és hol volt Louis??????????

      Jönnek a válaszok, csak pici türelmet, nagyon be vagyok havazódva...

      Puszi:Becca

      Törlés
  8. Sziasztok!
    Uh, tegnap találtam rá a forditasra, és lett egy álmatlan éjszakám, komolyan nem bírtam abbahagyni. Sosem volt gyomrom Larry fanficeket olvasni, de ezt imádom. Igaz vannak részek, amelyeknek a tartalma kicsit sok számomra, de az érzelmek, történések annyira gyonyoruen vannak leírva, hogy állandóan sírok rajta:( Ez pedig nem csak az író, hanem a ti erdemetek is, hogy ilyen jól tudjátok leforditani:))
    Egy kéresem lehetne? Be tudnátok linkelni az eredetit?
    Előre is köszönöm, további sok sikert a forditashoz, alig várom a reszeket:))

    Lady

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lady!

      Annyira jó ilyet olvasni. Köszönöm szépen a dicséretet, hidd el nagyon jól esik! Igen, a szexjelenetek elég ütősek, de ennek a sztorinak a hangulatába beleférnek, valamint nem céltalanok.... sok mindent elárulnak a karakterekről, és lassan visznek valami felé, amit nemsokára megértünk (reméljük)

      Köszi a drukkolást, rám fér...leginkább egy időgépre lenne szükségem, mert a 24 óra, az nagggyon kevés:))

      xxxBecca

      Törlés
    2. http://modestlyhomo.tumblr.com/post/39340144360/sinister-larry-stylinson-au

      Törlés
  9. Na jó,elvesztem.... Szóval lehet,hogy Harry él? Vagy mi van? Ki az aki rázogatta,és mi az a zöld amit látott? Becca....siess! Megőrülök! Kérlek! :'( Ez keserves!
    Amúgy nagyon fantasztikus a rész....csodálatosan van megfogalmazva-angolul és magyarul is! :) További jó fordítást! :*
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahogy látjuk, vagyis ahogy végre Louis látja a "zöldet" ami reméljük Harry csodaszép szeme...Sajna pici türelmet kell kérnem, behavazódtam a karácsonyival, és sürget az idő!!

      Bocsiii <3

      Törlés
  10. Te. Jó. Ég.
    Meg sem tudok szólalni, egyszerűen nem találom a szavakat.
    Eddig is tudtam, hogy egy nagyon lehengerlő és összetett történet ez,de a kommentekre adott válaszaid ezt mégjobban bebizonyították.
    Csodálatos történet, és ha nem tudnám, hogy fordítás, akkor észre sem venném.
    Fantasztikus vagy!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy, hihetetlenül jól esnek a szavaid. Az eredeti fenomenális, és hiába dolgozom sokat, ez nem lehet annyira jó, mert az angol nyelv önmagában más szerkezetű, és felépítésű...de azért örülök, hogy elnyerte a tetszésedet...akkor nem hiába görcsölök rajta :))

      xxxBecca

      Törlés
  11. Ez valami fenomenális! Várom a következő részt mert ezt nem nagyon értettem :D
    De biztos hogy kiderül mi az a "ZÖLD".
    Olyan jó hogy fordítjátok, egyszerűen tökéletes. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zöld.... amit annyit emlegetett már Louis, és amivel nem tudott betelni soha... na mi lehet???

      Köszönöm a dicséretet, igyekszem, tényleg:))

      kellemes napot: Becca

      Törlés
  12. Szegény. Annyira érdekes olvasni ahogy szenved. Remélem Zayn menti meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem olvasd el még egyszer ;) Zayn Is megmentheti, de a lényeg még mindig a ZÖLD....na mi jut eszünkbe, ha Larry és zöld???? :))

      Törlés
  13. ÁÁÁÁÁÁ nagyon de nagyon jó lett!!! IMÁDOM!! Iszonyatosan jó a fordítás. Gratula!
    A részről pedig csak annyi, hogy ZÖLD. Zöld szempár. Igazam van? Becca mond, hogy igazam van! :D ÁÁÁÁÁ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IGAZAD VAN!!!

      Zöld...zöld...ZÖLD....:)))))

      <3<3 Becca

      Törlés
  14. Most... Most mi van? Nem értem! Most Louis meghalt? Harry meg él? Vagy mindketten meghaltak? Vagy most mindketten élnek? xdd
    Az elején Louis is öngyilkos akart lenni.. De aztán meg zöldet lát. Zöldet. Milyen zöldet???!!! Ahw, gyorsan kövi részt!!! Kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége!
    Mellesleg hány részes a sztori? :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úgy emlékszem 50 rész lesz,,,, sajnos most a karácsonyi hajtás miatt nem nagyon van időm fordítani, de igyekszem.... és ha figyelmesen olvasol, megérted :)) de legkésőbb a kövi részből biztosan!!!

      <3 Becca

      Törlés