2014. szeptember 20., szombat

26.fejezet

Sziasztok!

Azért írok, mert Becca eléggé el lesz havazva ebben a pár napban, ezért a kövi résszel kicsit csúszni fogunk! Köszönjük a megértéseteket!
Addig is nézzetek be a blogjainka, olvassátok és ha tetszik, komizzatok, mert egy írónak, nagyon, de nagyon sokat jelent, egy-egy kedves szó! :)
Becca blogjai:
More Than Friends
A tanítvány
Blogjaim:
Love and Pain
One Shots- Larry Stylinson


Louis úgy érezte, ez már sok neki. Olyan volt, mintha egy hatalmas szakadék szélén állna. Sejtette, hogy az élete gyökeres fordulatot vesz, még nagyobb lesz a változás, mint amit eddig átélt, és amíg hazafelé vezetett Mirandától, rájött, hogy a folyamat visszafordíthatatlan.
Ami elsőre csak egy megállapítás volt, sokkba fordult, míg pánikká nőtte ki magát, ezért le kellett húzódnia az útról, nehogy megcsússzon a latyakon. Senki más nem járt arra – lévén ez egy régi út, amit már alig használt valaki – így a kormányra hajtotta a fejét, és sírni kezdett.

Beleremegett a felismerésbe, mennyire kiszolgáltatott lett érzelmileg, milyen érzékeny, mióta Harry belépett az életébe, és milyen gyakran ragadja el a sírás. Rászorította a tenyerét könnyes szemeire, ezzel próbálva megszüntetni a szúró, égető fájdalmat.

Hátradőlt az ülésében, és mélyet sóhajtott. Kibámult a szélfútta útra, ami elnyúlt előtte, és csúszós volt a hólepte sártól. Kopár volt és sivár, inkább lehangoló, de ahogy Louis hosszasan nézte, lenyugtatta az idegeit. Még egy mély lélegzetet vett, aztán beindította a motort, visszakormányozta az autót az útra, és megpróbálta elpislogni a könnyeit.

----

Vacogó fogakkal lökte be a bejárati ajtót, mert a hó lassan havas esőre váltott át, és úgy csipkedte a bőrét, mintha apró tűkkel szurkálnák, amik a csontjáig hatolnak.

Kibújt a csizmájából és lerázta a válláról a kabátot, anélkül, hogy bármit is észrevett volna. Aztán meghallotta. Egy kétségbeesett, dühös dörömbölés szűrődött ki valahonnan a lakásból.

Tanácstalanul állt még egy pillanatig, mielőtt beugrott neki: úgy ment el, hogy Harryt bezárva hagyta a szobájában. Bűntudatosan nyelt egyet, és töprengve sétált el a fiú szobájáig. Mikor odaért, az ajtó egy nagy döndüléssel megremegett a tokjában.

Louis meglepődött, hogy Harry nem törte ki az ajtót. Lelkiismeret furdalással forgatta el a kulcsot a zárban, de még mielőtt ő maga kinyithatta volna, kivágódott az ajtó, és kiviharzott rajta egy rendkívül ideges, és csalódott fiú.

Ebből az okból kifolyólag Louis ismét felkenődött a falra. Harry forró leheletét az arcán érezte, aztán lefelé, végig a nyakán. – Hol voltál? – kérdezte a fiú keserűen.

Louis vergődött a kezei között, de nem volt kedve a szokásos cirkuszhoz. – Higgadj le! – nem akarta elnyomni az undok mellékzöngét, ami kihallatszott a megjegyzésből, mert ő is teljesen ki volt akadva.

Harry ellazította a bicepszét, így kevésbé szorította a falhoz. Hátrahajolt, hogy lássa a férfi arcát, és a szemébe nézhessen. A sajátját résnyire szűkítette, a szemöldökét összeráncolta.
- Jól vagy? - kérdezte suttogva.

Egyértelmű volt, hogy az emlékezetkiesése elmúlt mire magához tért, és ez megnyugtatta Louist. Csupán attól, hogy egy másodpercre úgy tűnt, a fiú törődik vele, a férfi teste elernyedt a kezei között. És abban a pillanatban, mikor Harry érzékelte a változást, azonnal megszelídült.

Újra nekinyomta Louist a falnak, mielőtt az válaszolhatott volna az előző kérdésre, de a mozdulat korántsem volt olyan erőszakos, mint egy héttel azelőtt lett volna. Egy apró csókot lehelt az álla alá, egy másikat a füle mögé, és végül rátapadt az ajkaira. Mire odaért, Louis olyan türelmetlen és mohó lett, hogy azonnal szétnyitotta az ajkait, majd készségesen belemerült a mély, és hihetetlenül forró csókba.

Harry egyáltalán nem volt hozzászokva, hogy Louis olyan, mint egy kezes bárány, de feltett szándéka volt, hogy maximálisan kihasználja engedékenységét, ezért nagy kezeivel végigsimított a férfi karjain lefelé, majd felfelé az oldalán.

Nem vesztegette az időt azzal, hogy a nappaliba cipelje, csak ravaszul elvigyorodott. Megállt egy pillanatra és körbepásztázta a szobát. Louis majdnem felnevetett, ahogy nézte, hogy a fiú épp kiválasztja a helyet, ahol ájulásig fogja kefélni.


Hazudott volna, ha azt mondja nem lepte meg, mikor Harry felkapta és a dohányzóasztalhoz cipelte, aztán egy mozdulattal lesöpörte róla az újságokat.

- Mássz fel! – parancsolta Harry, Louis pedig engedelmeskedett. Teljesen felöltözve állt négykézláb az asztalon, és visszanézett a válla fölött. Harry rávillantott egy félelmetes mosolyt, majd hirtelen hatalmasat csapott a fenekére, amitől a férfi megugrott.

- Bazdmeg Harry! Ezt most miért? – szűrte összeszorított fogai között, de a szúró, égő fájdalom, forró lökéshullámmal érte el az ágyékát.

Harry újabb ütést mért a másik felére, és Louis a saját karjába harapott, hogy elfojtsa kéjes nyögését. – Mert bezártál a szobámba, és otthagytál! – csatt.

Louis nem számolta a csapásokat, helyette hangosan nyöszörgött. – Bocsánat! – suttogta, és leereszkedett az alkarjára, hogy a feneke égnek állt.

Harry lesújtott egy hatalmasat: - Hogy mondtad?

- Bocsánat! – nyögte, kicsit hangosabban.

- Kitől kérsz bocsánatot? – csatt.

- Bocsánat… - Louis a fogai között szívta be a levegőt – Uram! – szinte sóhajtotta a szót, bár nem úgy akarta, de annak ellenére, hogy nagyon furcsán hangzott, a forró vágy, ami belenyilallt a farkába, olyan erős volt, hogy azonnal érintésre volt szüksége.

-Jó fiú! – dicsérte Harry. Végigsimított a férfi gerincén, aztán egy pillanat alatt letépte róla a nadrágot és a bokszeralsót, így előtűntek a határozott, égővörös tenyérnyomok a férfi fenekén.

A fiú nem fojtotta el a nyögést, ami a látványtól feltört belőle, miközben egy finom nyomással jelezte Louisnak, picit mozduljon előre, hogy mögé tudjon térdelni.

A férfi azonnal engedelmeskedett, és előrébb csúszott. Harry a fején áthúzva kibújt a pólójából, és a kanapéra dobta. Louis mögé térdelt, a dohányzóasztal megreccsent a súlya alatt, ahogy még nadrágban, beillesztette a csípőjét Louis fenekéhez.

- Gyerünk! Told rám magad! – rendelkezett Harry, és két kezével lenyúlva megmarkolta a férfi combjainak belső felét.

Louis csak nyögött, hagyta, hogy a feje előrebukjon a vállai közé, és rányomakodott Harry ágyékára. Megérezte, hogy a fiú is felizgult, ami olaj volt a tűzre, ezért még erősebben nyomta rá magát. Ahogy meghallotta, hogy Harrynek elakad a lélegzete, megcsavarta a csípőjét, kőrözött vele, tapogatózva, hogy eltalálja az érzékeny pontot, aztán keményen rányomta a fenekét.

- Ez az bébi! – nyöszörögte Harry összeszorított fogai között, majd gyorsan kibújt a farmeréből, a tenyerébe köpött, és pumpálni kezdte kőkemény farkát, mielőtt elhelyezkedett a behatoláshoz.

Louis nyüszített a feszítő vágytól, és képtelen volt uralkodni magán, hogy ne reagáljon a mozdulatra, ezért rányomta magát, amivel kiérdemelt egy erőteljes csapást a fenekére.
- Kérlek, Harry! – könyörgött Louis, és a hangja rekedt volt a kéjvágytól.

- Ribanc! – csúfolta Harry, de közben huncut mosoly kúszott az ajkaira, mielőtt előre lendítette a csípőjét. Louis felsikoltott, ahogy belé csapódott, a gerince ívbe feszült.

Harry elvesztette az önuralmát, könyörtelenül döngetni kezdte, ráhajolt, a mellkasa Louis hátára simult, forró lélegzete a fülét súrolta, ahogy folyamatosan, keményen mozgott benne.
Louis szinte magán kívül volt, hörgött, a lábujjai begörbültek, a szemeit szorosan lehunyta, ahogy a tűz szédítő iramban elárasztotta a testét.

Harry belekapaszkodott a férfi csípőjébe, hogy megtámassza magát. Felnyomta a felsőtestét, és lassú, de ütemes, erőteljes mozgásra váltott. A közönséges, csattogó hangok, amiket összecsapódó bőrük adott ki, betöltötte a szobát. Louis felsikoltott, rövid körmeit belevájta az asztal lapjába.

Harry lenyúlt, és fejni kezdte a férfi péniszét, felvéve a ritmust, amit a behatolásaival diktált.
Louis úgy érezte, apró darabokra hullik. A lélegzete elakadt, ahogy szégyentelenül felkiáltott:
- Kúrjál bébi! Keményen!

Harry engedelmeskedett. Szabad keze olyan erővel markolt a férfi csípőjébe, hogy tudta, sötétlila nyomokat hagy majd maga után. Egyre erősebben, és erősebben hatolt belé, a döféseit felfelé célozta, és Louis panaszosan felsírt a fájdalmas gyönyörtől. A fiú nyaklánca a mellkasát csapkodta, aztán előrehajolt, az erek kiduzzadtak a nyakán.

Mozdulatai, amivel Louis farkát fejte, egyre gyorsabbak lettek, a tenyere már sikamlós volt a nedvétől. A férfi visszatartotta a lélegzetét, mikor az egész teste remegni kezdett.
– Én… én elélvezek! – kiáltott fel, és a csípője megrándult, ahogy keményen a fiú tenyerébe lövellt.

Harry sem volt már messze, mély hörgések törtek fel a torkából, káromkodásokkal tarkítva, a szemeit szorosan lezárta, a csípője uralhatatlanul rángott, a lökései rövidek és gyorsak lettek. Louis szűk forrósága végül elhozta neki a beteljesülést, és egy hosszú, elnyújtott nyögéssel elélvezett. Csípője még párszor kíméletlenül meglendült, amitől az asztal megreccsent alattuk. Ezt egy csomó apró recsegés és ropogás követte, míg végül a bútor atomjaira hullott szét.

Louis annyira ki volt fulladva, és olyan gyenge volt, hogy magatehetetlenül zuhant a romokra, aztán az oldalára fordult, és hatalmasra tágult szemekkel nézett Harryre. A dohányzóasztal darabokban hevert a földön. A fiú körülnézett, bámulta a kuplerájt, és az ő szemei is kitágultak.

- Seggfej! Összetörted az asztalomat! – krákogta Louis hirtelen, aztán hisztérikus nevetésben tört ki.

Harry ismét körbenézett, felrántotta a nadrágját, a szemeiben rémület csillant.
- Nagyon sajnálom Louis! - bocsánatért esedezett halkan. A férfi majdnem kiköpte a tüdejét a nevetéstől, aztán feltápászkodott, és a fiú csípőjére ült terpeszben.

- Sssss édes, semmi baj! Ez a vacak egy fabatkát sem ért. – kuncogta, majd a fiú arcára nyomott egy puszit, végül az ajkaira hajolt. Harry ellazult az érintéstől, de egy halk sóhajjal, félénken csókolta vissza. Louis nem tudott uralkodni magán, mosolyogva ölelte magához. A lepkék megvadultak a gyomrában, az érzelmei elhatalmasodtak.

És hosszú idő óta először, elfeledkezett mindenről, Harry múltjáról is, és csak élvezte a pillanatot.


17 megjegyzés:

  1. Úristeeeeeeeen*.* nagyon jó lett *-* olyan kis cukik....már vártam az új részt:3 imádom ezt a blogot....EZ A BLOG TETT ENGEM LARRY-SSÉ ^^ hamar hozd a kövi részt.! Szuper vagy*q* imádlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem! Ez a blog tett Larry rajongóvá??? Ezt komolyan mondod??? Akkor minden munkát megért, ami benne van. De akkor viszont most már ezerrel olvashatod a Larrys blogokat. Jó szórakozást, majd írj, hogy hogy tetszenek a továbbiak, mert lesz itt izgalom, és fordulat rengeteg!!!

      És egy betűt, vagy számot adj, hogy felismerjelek:)))

      <3 <3 Becca

      Törlés
  2. Wiiiii! Ez nagyon édes!
    Köviiiiiit!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na látod, az édes-re ,mint kifejezésre ezzel a bloggal kapcsolatban nem számítottam. Nagyon megleptél, és jól esik, hogy írtál. Köszönjük szépen, és tartasd meg ezt a jó szokásod!

      Puszi:Becca

      Törlés
  3. Sziasztok, kukkk be a blogomba, meglepetés vár rátok :)
    http://harcatulelesert1d2evad.blogspot.sk/2014/09/dij-o.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon, nagyon szépen köszönjük!!!
      Hálásak vagyunk.

      Puszi: Becca

      Törlés
  4. Imádom akkor a vadságukba egy kis gyengédség is keveredik, mint például egy suttogó bocsánat kérés, vagy egy apró puszi. Ilyenkor a gyomrom összeszűkül, pillangók repdesnek benne, és szerelmes leszek mindenbe. Kb. ezt váltotta ki belőlem ez a hihetetlenül jó rész. Puszi :-)xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?????
      dremayvel mi is olvadozunk, ha valami ilyesmi becsúszik.... viszont akkor Zsuzsám lesz egy rész, amit mi hárman konkrétan végig fogunk zokogni, ezt előre jelzem.... a szemeink dudára fognak dagadni. Lepkéknek annyi lesz, gyomrod kinyiffan.

      Puszi: Becca

      Törlés
  5. The Best blog ever!
    Imádom! Ma találtam rá a blogra. Elolvastam minde részt és imádom! Rettentő jól tudjátok fordítani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hét kommentje! Imádlak, köszönöm, és örülök, hogy ide találtál.... itt picit most csúszunk, egyrészt mert a régi olvasók nem nagyon örvendeztetnek meg bennünket, és kevés a sikerélmény, másrészt nagyon időigényes a fordítás, és a másik két blog mellett nehéz rá időt szakítani. De mivel ezt szerelemből csináljuk, ne aggódj, az utolsó sorig készen lesz, csak várni kell:)))

      Maradj velünk. Puszi: Becca

      Törlés
  6. Hali:)
    Anyám... ti nagyon jók vagytok! Eddig nem szerettem a Larry-s blogokat, de nektek köszönhetően most rajongója lettem! *.* Köszi, hogy vagytok :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:))
      Hát nagyon örülünk, ha megszeretted az írásainkat. És hálásan köszönjük, hogy kommentet is írtál... épp sztrájkra készülünk Dreamy-vel, mert nagyon kevés visszajelzést kapunk. De nagyon aranyos vagy, és nagyon jól esett.
      Még egyszer köszönjük!!!

      Dreamy&Becca

      Törlés
  7. Hali!
    Haaaaaaaryyyyyy! IMÁDOM ezt az őrült srácot! Hatalmas ahogyan képes előbujtatni Louis - ból az állatot. Istenkém és még csak az elején vagyunk!:)
    Apropó, az angol (azért nem írom, hogy eredeti, mert a fordítás olyan fantaaztikus, hogy akár ezt is nevezhetném az IGAZInak) verzióban eddig hány rész van?
    Alig váromva folytatást!
    Puszi Bebe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bebe!

      Az eredeti egy két éve bezárt blog, hisz a történet egyértelműen véget ér, ez inkább egy krimi, mint hagyományos blog... 19 fejezetből áll, de vannak fejezetek, amik olyan hosszúak, hogy mi négy , esetleg 5 részben tesszük fel.
      Nagyon szépen köszönöm a fordításra vonatkozó dicséretet, hihetetlenül jól esik!!!

      Puszi:Becca

      Törlés
  8. Ma kezdtem el olvasni és nem tudom letenni valami hihetetlen ez a blog, Imádom nincsennek rá szavak csoda egyszerűen
    Teljesen a hatása alatt vagyok, van amikor dőlök a röhögéstől,mint most is :-D az asztal es van amikor könnyeimmel vívok nagy csatát Köszönjük az élmenyt egyszerűen csodálatos fordítás, csodálatos átfogalmazás és szókincs, nagyon ügyes vagy legy büszke magadra :-) <3 Köszönjük!

    VálaszTörlés